FAQ (Frequently Asked Questions)

Veel voorkomende vragen omtrent onze Pubquizzen

Wij komen overal naartoe, zeker door heel Nederland maar ook regelmatig in België en Duitsland. Voor verdere bestemmingen denken wij ook graag met u mee.

Jazeker! Ondanks de quiz standaard in het Nederlands is hebben wij ook diverse quizzen in Engels, Duits of Spaans. Daarnaast zorgen wij uiteraard dat de Quizmaster de aangeboden taal beheerst.

Een gemiddelde groepsgrootte is 4-5 personen per team. Afhankelijk van de ruimte en hoeveel (sta) tafels aanwezig kan dit ook aangepast worden.

Dit is een soort afstandsbediening waarmee je de antwoorden invoert. Er zitten verschillende knoppen op en behoeft geen uitvoerige uitleg. Dit geeft nog een extra dimensie aan de quiz en de telefoons hoeven dus niet op tafel. Dankzij de buzzer ben je niet afhankelijk van een internetverbinding.

Natuurlijk! Indien gewenst kan je persoonlijke Quizvragen aanleveren. Dit is een optie binnen onze offerte. Denk bijvoorbeeld aan vragen over jouw organisatie en collega’s.

Wij denken graag met u mee en zeker is hierin van alles mogelijk. Wij hebben ervaring met het maken van volledige quizzen op maat. Graag bespreken wij de mogelijkheden persoonlijk met u door.

Wij hebben een groot assortiment aan themaquizzen. Populaire thema’s zijn o.a. muziek, kerst, sport. Je kunt ook kiezen voor een gevarieerde quiz met daarbij een aantal rondes van een bepaald thema.

Ook daarin denken wij graag mee met uw wensen. Wij hebben quizzen van 20 minuten verzorgd maar ook van 3 uur. In de regel duurt de gemiddelde quiz doorgaans 1,5 uur en is daarbij ook ruimte voor een of twee pauzes.

Jazeker! Erg leuk om bijvoorbeeld de verschillende diner gangen te combineren met een aantal quiz sessies. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee.

Geen plek is ons te gek. Wij hebben quizzen verzorgd tijdens bootvaarten, in de bus, op het strand en zelfs in het bos zonder een vaste stroomaansluiting. Wij horen graag op welke plek u de quiz zou willen organiseren.

Als bedrijf kan je zelf een leuke prijs beschikbaar stellen voor de winnaar of zelfs de top 3. Een troostprijs voor de verliezer zien we ook regelmatig. Wij verzorgen in ieder geval de bekendmaking, halen de winnaar naar voren onder begeleidende muziek en dan heb je gelijk een mooi fotomoment.

Zeker niet, wij vinden het belangrijk dat ieder team een voldoende kan halen. Vermaak en entertainment zijn daarnaast ook echt onze uitgangspunten.