Pubquiz Bingo voor bedrijven en organisaties

Onze Pubquiz Bingo is een feest om te spelen!

Kieze nu voor onze Pubquiz Bingo! Veel fragmenten en (muziek) video’s komen langs waarvan er 24 te koppelen zijn aan een vakje op jouw bingokaart op onze buzzer.

Bijvoorbeeld wanneer John de Bever langskomt mag je het plaatje van de bever aanvinken en als er een lied over een bepaald aantal luchtballonnen ten gehore wordt gebracht kan je de “99” aanvinken.

Dit is slechts een voorproefje van de verrassende en interactieve ervaring die je te wachten staat tijdens onze Bingo. Doe mee en maak je bingokaart klaar voor een avond vol plezier en uitdaging!

Pubquiz bingo voor bedrijven
Pubquiz bingo voor bedrijven

De Pubquiz Bingo is een origineel alternatief op de traditionele Pubquiz

Een Bingo is altijd erg vermakelijk en de instapdrempel is hier zeker niet te hoog. Bij de Pubquiz Bingo is het direct goed opletten, want voor je het weet heb je een valse Bingo.

Net als bij onze reguliere Quizzen kunnen we ook bij de Bingo verschillende thema’s aanbieden. Als je al eens een traditionele Pubquiz hebt gedaan, zul je zeker genieten van de unieke twist die de Pubquiz Bingo biedt.

Het is een leuke en vernieuwende ervaring waarbij je spelenderwijs je kennis test en plezier hebt met je collega’s of teamgenoten.