Een Quizmaster inhuren

Geen Quiz zonder Quizmaster

Bij een Quiz hoort natuurlijk een goede Quizmaster. Die de Quiz host, feitjes tussendoor verteld en zorgt voor een fantastische sfeer. Van kleine tot grote groepen, onze Quizmasters hebben met alle soorten en maten Quizzen te maken gehad. Ze zorgen altijd voor een groot succes. Voor aanvang van de Quiz is de Quizmaster al aanwezig en spreekt de laatste dingen met je door. Ook heeft de Quizmaster alle benodigde spullen mee om de Quiz te hosten, zoals een speaker, microfoon en de buzzers.

Pubquiz voor bedrijven
quizmaster inhuren voor bedrijven

Een bedrijfsuitje zonder zorgen

De Quizmaster ontzorgt je volledig, zodat iedereen mee kan genieten van de Quiz. Al onze masters spreken ook vloeiend Engels, dus ook voor internationale groepen is het mogelijk om een van onze Quizzen te spelen. Daarnaast hebben wij ook altijd vervanging paraat mocht een van onze Quizmasters (door ziekte) uitvallen. 

Door het inhuren van onze quizmasters ben je verzekerd van een op maat gemaakte pubquizervaring die perfect aansluit bij de doelstellingen en wensen van jouw bedrijf. Of het nu gaat om een informeel teamuitje of een grootschalig bedrijfsevenement, onze quizmasters weten hoe ze de juiste toon kunnen zetten en iedereen betrokken kunnen houden.

Quizmasters door heel Nederland

Pubquiz B.V. heeft Quizmasters beschikbaar in heel Nederland. Het maakt niet uit waar in Nederland je bedrijf gevestigd is, wij kunnen onze quizmasters naar jouw locatie brengen. Of je nu een bedrijfsuitje plant in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, of ergens anders in het land, wij staan voor je klaar. Wij hanteren een strenge selectie en werken enkel met professionals. 

Zie de ervaringen met onze Quizmasters van andere bedrijven en organisaties in de Google Reviews. 

quizmaster inhuren