Pubquiz op locatie
door heel Nederland

Een Pubquiz op locatie vol met gevarieerde vragen op een locatie naar keuze. Geniet samen met je collega’s van een leuke teambuilding activiteit.

Een geweldige Pubquiz op locatie voor het perfecte bedrijfsuitje

Een Pubquiz op locatie vol met gevarieerde vragen op een locatie naar keuze. Geniet samen met je collega’s van een leuke teambuilding activiteit. Je speelt mee in een team van 4 tot 6 personen, samen beantwoord je de vragen met een buzzer.

De Pubquiz op locatie duurt vaak 1 tot 1,5 uur en er is altijd een ervaren Quizmaster bij die voor een fantastische sfeer zorgt. De Quizmaster neemt alle nodige spullen mee, waaronder een speaker, microfoon en de buzzers. Wel handig is dat er op de locatie een tv of beamer met scherm aanwezig is. Eventueel kunnen wij dat ook leveren.

Onze Pubquiz voor bedrijven geven wij in diverse talen zoals Nederlands, Engels, Spaans en Duits. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Eigen vragen over
jouw bedrijf / organisatie tijdens onze Pubquiz op locatie

Het is natuurlijk extra bijzonder als er vragen voorbij komen over jouw bedrijf / organisatie, dit is optioneel mogelijk. Je levert voor de pubquiz op locatie maximaal 10 vragen aan met de antwoorden en wij zorgen dat deze goed ingepast worden.

Graag een Themaquiz spelen? Wij zijn van alle markten thuis en denken graag met jullie mee! Pop / Sport / Film en nog veel meer. Je kan ook ervoor kiezen om de Quiz aan te laten sluiten bij jullie doelgroep. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor mensen van de brandweer erg leuke vragen rondom het thema “vuur”.

Tijdens de pubquiz op locatie zijn er verschillende score momenten zodat duidelijk wordt hoe de teams ervoor staan. Op het eind van de Quiz wordt er altijd een eindstand getoond, die extra leuk gemaakt kan worden door een prijsuitreiking.

Mogelijkheden voor jouw Pubquiz op locatie

We doen onze Pubquiz op locatie werkelijk overal. In de kantine, bus, boot, zaal, strand. Zolang er maar een tv of beamer is. Is er een langer programma met een diner of een borrel, dan is het mogelijk om de quiz hier onderdeel van te maken. Twijfelen jullie nog over de invulling? Laat het ons weten, wij denken graag mee.

De Pubquiz op locatie is ontzettend vermakelijk, zie ook de ervaringen van andere deelnemers in de Google recensies.

Pubquiz op locatie voor bedrijven
Pubquiz bedrijfsuitje

Maak nu ook gebruik van de Après Quiz ervaring!

Nog even gezellig doorgaan na afloop van de Pubquiz? Ga dan voor onze “Après Quiz” ervaring. Na het testen van je kennis en teamwork tijdens de quiz, kun je nog meer genieten van de avond met muzikale opties zoals bijvoorbeeld een DJ of een Karaoke.

Vraag naar onze Après Quiz ervaring bij indienen van een offerte! 

Wat is er inbegrepen bij onze live Pubquiz op locatie?

Naast heel veel plezier en gezelligheid is bij onze live Pubquiz het volgende inbegrepen:

Ervaren Quizmasters

Spontane Quizmasters met veel ervaring die voor een fantastische sfeer zorgen. Ze spreken allen ook Engels. Bij eventuele ziekte hebben we altijd een vervanger!

Antwoorden via Buzzers

Ieder team krijgt een buzzer. Werkt met infrarood, dus geen risico met internet of wifi! Online gaat via een website.

Quizzen in diverse talen

We also host quizzes in perfect English y también en Español und Deutsch.

Thema's / Branchespecifiek

Naast bekende thema's bieden wij ook fantastische quizvragen die aansluiten bij jouw bedrijfstak.

Teambuilding

Met een team een Pubquiz doen is veel leuker. Meestal werken we met teams van 4 tot 6 personen. Indien gewenst organiseert de Quizmaster de teams.​

Moeilijkheidsgraad

Je hoeft geen Einstein te zijn om de antwoorden te weten. Leeftijd maakt ook niet uit. Je verlaat de zaal zonder dom gevoel. Maar je gaat ook niet zomaar even winnen.

Prijsuitreiking

Regelmatig tussenstanden en natuurlijk een eindstand. We kunnen eventueel afsluiten met een prijsuitreiking. Hiervoor dient u zelf de prijzen te regelen.

Eigen Vragen

Een Pubquiz is nog leuker met wat eigen vragen (max. 10). Een week voor aanvang ontvangen wij graag de vragen. Optioneel in de offerte.

Hoe verloopt een offerte aanvraag
bij Pubquiz B.V.?