Historie Pubquiz BV

Historie Pubquiz B.V.

Freek Weijers heeft naast zijn opleiding tot docent Engels ook een cabaretopleiding gevolgd, waarin hij zijn vaardigheden als cabaretier en muzikant heeft ontwikkeld. Met zijn passie voor entertainment en zijn talent voor het vermaken van mensen, heeft Freek meerdere malen opgetreden als cabaretier en muzikant, waarbij hij zijn unieke mix van humor en muzikaliteit heeft laten zien.

Al op jonge leeftijd ontdekte Freek zijn liefde voor het organiseren van Pop en Pubquizzen. Naast zijn studie en baan in het onderwijs vond hij tijd om deze Quizzen te organiseren, waardoor hij zijn organisatorische vaardigheden verder ontwikkelde en zijn passie voor Quizzen tot uiting bracht.

Begin 2020 besloot hij al zijn tijd en energie in het Pubquizzen te steken. Toen is Pubquiz at home dan ook opgericht. Na een aantal maanden pionieren bedacht Freek dat hij wel hulp kon gebruiken om echt van zijn hobby zijn beroep te maken.

Historie Pubquiz BV
Historie Pubquiz BV

Samenwerking

Via de Consularis vond Freek een bedrijfsadviseur in Dirk J. Mulder. Dirk heeft bijna 15 jaar als Managing Director grote bedrijven aangestuurd en is sinds enige jaren een soort bedrijvendokter. Met zijn hulp is Pubquiz at home steeds verder gegroeid de afgelopen jaren.

In 2022 richtten Freek en Dirk samen Pubquiz B.V. op.

Pubquiz B.V.

We richten ons vooral op bedrijven en organisaties en het plan is om daar een groot succes van te maken.

Freek maakt alle quizzen en bingo’s en is zelf ook Quizmaster. Daarnaast is Freek verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze andere Quizmasters. Dirk is verantwoordelijk om alle bedrijfsprocessen goed in te richten.

Sinds Pubquiz B.V. is opgericht zijn er al verschillende Quizmasters toegevoegd aan ons team. Inmiddels hebben we landelijke dekking. Meer informatie daarover vind je op de “Onze Quizmasters” pagina.

Historie Pubquiz BV